Majonézes kukorica saláta recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 doboz konzerv kukorica
- 5 ek 20 %-os tejföl
- 5 ek majonéz
- 1 ek mustár
- 1 ek olívaolaj
- 1/2 zöld csípős paprika
- 2 savanyú csege uborka
- 2 ek snidling
- só
- fehér bors
- kevés cukor
Elkészítése:
Natúr sült hús mellé készült ezt a csípős majonézes saláta. Gyerekeim nagy kukorica rajongók így a maradék tárolásáról nem kellet gondoskodnom ;)
A nedves hozzávalókból és a fűszerekből sima, hideg mártást keverünk.
Beleöntjük a lecsepegtetett kukoricát, az apró kockára vágott uborkát, snidlinget, csípős paprika húsát. Összekeverjük és letakarva hűtőbe tesszük legalább 2 órára, hogy az ízek jól összeérjenek.
Hidegen húsok, zöldségek mellé, vagy akár pirítóssal kínáljuk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »
Krémes, habos, gyümölcsös: a legfinomabb szelet sütemények egy helyen
Ha van desszert, ami egyszerre elegáns és nosztalgikus, az biztosan egy jó
Tovább olvasom »
10 nosztalgikus édes tészta recept – nudli, metélt, fluta és társai
Az édes tészták világa nemcsak finom, hanem egyben időutazás is: vissza a m
Tovább olvasom »
10 isteni lángos recept – klasszikus, töltött és gyors változatok
Ropogós szélű, belül puha, illatos, és mindenki imádja – hát persze, hogy a
Tovább olvasom »