Majonézes kukorica saláta recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 1 doboz konzerv kukorica
- 5 ek 20 %-os tejföl
- 5 ek majonéz
- 1 ek mustár
- 1 ek olívaolaj
- 1/2 zöld csípős paprika
- 2 savanyú csege uborka
- 2 ek snidling
- só
- fehér bors
- kevés cukor
Elkészítése:
Natúr sült hús mellé készült ezt a csípős majonézes saláta. Gyerekeim nagy kukorica rajongók így a maradék tárolásáról nem kellet gondoskodnom ;)
A nedves hozzávalókból és a fűszerekből sima, hideg mártást keverünk.
Beleöntjük a lecsepegtetett kukoricát, az apró kockára vágott uborkát, snidlinget, csípős paprika húsát. Összekeverjük és letakarva hűtőbe tesszük legalább 2 órára, hogy az ízek jól összeérjenek.
Hidegen húsok, zöldségek mellé, vagy akár pirítóssal kínáljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »
Puha, illatos, házias – 10 mákos finomság, amit meg kell sütnöd
Ha szereted a mákot, ez a válogatás igazi kincsesbánya lesz számodra. Össze
Tovább olvasom »
Krémes, házias, illatos – 10 leves, amitől jobb kedved lesz
Amikor odakint fúj a szél és esik az eső, egy jó leves többet ér bármilyen
Tovább olvasom »
11 házi keksz, ami tökéletes egy csésze teához vagy kávéhoz
Ha unod már a klasszikus linzert, próbáld ki ezeket a különleges házi teasü
Tovább olvasom »

