Majonézes kukorica saláta

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
15 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető

Hozzávalók:

  • 1 doboz konzerv kukorica
  • 5 ek 20 %-os tejföl
  • 5 ek majonéz
  • 1 ek mustár
  • 1 ek olívaolaj
  • 1/2 zöld csípős paprika
  • 2 savanyú csege uborka
  • 2 ek snidling
  • fehér bors
  • kevés cukor

Elkészítése:

Natúr sült hús mellé készült ezt a csípős majonézes saláta. Gyerekeim nagy kukorica rajongók így a maradék tárolásáról nem kellet gondoskodnom ;)

A nedves hozzávalókból és a fűszerekből sima, hideg mártást keverünk.

Beleöntjük a lecsepegtetett kukoricát, az apró kockára vágott uborkát, snidlinget, csípős paprika húsát. Összekeverjük és letakarva hűtőbe tesszük legalább 2 órára, hogy az ízek jól összeérjenek.

Hidegen húsok, zöldségek mellé, vagy akár pirítóssal kínáljuk.