Petrezselymes kukorica saláta recept

Hozzávalók:
- 1 db kukorica konzerv
- 1 csokor petrezselyem
- 3 dl tejföl
- 1,5 dl majonéz
- 1 ek mustár
- só,
- frissen őrölt bors
- pár csepp citromlé
Elkészítése:
A petrezselymet, hideg vízbe megmossuk, lecsepegtetjük, majd a leveleit apróra vágjuk.
A tejföllel elkeverjük a majonézt, mustárt, sózzuk, borsozzuk, ízlés szerint, megcsöpögtetjük a citrom levével.
A feldarabolt petrezselymet, belekeverjük a tejfölös majonézbe.
1-2 órára hűtőbe tesszük, hogy jól összeérjenek az ízek.
etrezselyemmel kukoricával, díszítjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Fűszeres, színes, laktató: próbáld ki Mexikó ízeit! (x)
A mexikói konyha világszerte óriási népszerűségnek örvend, nem véletlenül.
Tovább olvasom »
9 ínycsiklandó ebéd ötlet, amikkel spórolhatsz egy kicsit!
Van amikor kevés pénzből kell okosan gazdálkodni. Ezekkel a finom és laktat
Tovább olvasom »
8 gyümölcsös süti, amitől a nyár még édesebb lesz
A nyár ízei egy tortában – friss, gyümölcsös, krémes sütemények, amik bárme
Tovább olvasom »
A fasírt is lehet különleges – 8 recept, amit imádni fogsz!
A fasírt igazi örök kedvenc – de ki mondta, hogy csak a klasszikus változat
Tovább olvasom »
Puha, krémes, gyümölcsös – 10 sütemény, amitől szebb lesz a hétvégéd
Egy finom házi sütemény mindig jó ötlet hétvégére – főleg, ha nem kell hozz
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.07.11. péntek
Ma egy igazi kényeztető menüvel készültünk! A napot egy selymes, sajtos-pór
Tovább olvasom »