Petrezselymes kukorica saláta recept

Hozzávalók:
- 1 db kukorica konzerv
- 1 csokor petrezselyem
- 3 dl tejföl
- 1,5 dl majonéz
- 1 ek mustár
- só,
- frissen őrölt bors
- pár csepp citromlé
Elkészítése:
A petrezselymet, hideg vízbe megmossuk, lecsepegtetjük, majd a leveleit apróra vágjuk.
A tejföllel elkeverjük a majonézt, mustárt, sózzuk, borsozzuk, ízlés szerint, megcsöpögtetjük a citrom levével.
A feldarabolt petrezselymet, belekeverjük a tejfölös majonézbe.
1-2 órára hűtőbe tesszük, hogy jól összeérjenek az ízek.
etrezselyemmel kukoricával, díszítjük.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »
Egészséges étkezés a munkahelyen – a Jooble szakértői véleménye (x)
Szeretnél hosszú távon fenntartható egészséges életmódot élni, de a munkahe
Tovább olvasom »
Ropogós, sajtos, omlós – 10 sós süti, amit imádni fogsz
A sós sütemények mindig biztos sikert aratnak, legyen szó vendégvárásról, e
Tovább olvasom »
12 házi ostyasüti, amit nem lehet abbahagyni
Az ostyás sütemények mindig könnyed, ropogós és krémes kombinációjukkal hód
Tovább olvasom »
A kávé szerelmeseinek – 8 süti, amit imádni fogtok
A kávé nemcsak a reggelek elengedhetetlen része, hanem a desszertek világáb
Tovább olvasom »
Krémes csodák – 12 ellenállhatatlan krémes süti recept
A sütemények világában a krémes desszertek mindig különleges helyet foglaln
Tovább olvasom »