Petrezselymes kukorica saláta

Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
15 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Nincs adat

Hozzávalók:

  • 1 db kukorica konzerv
  • 1 csokor petrezselyem
  • 3 dl tejföl
  • 1,5 dl majonéz
  • 1 ek mustár
  • só,
  • frissen őrölt bors
  • pár csepp citromlé

Elkészítése:

A petrezselymet, hideg vízbe megmossuk, lecsepegtetjük, majd a leveleit apróra vágjuk.

A tejföllel elkeverjük a majonézt, mustárt, sózzuk, borsozzuk, ízlés szerint, megcsöpögtetjük a citrom levével.

A feldarabolt petrezselymet, belekeverjük a tejfölös majonézbe.

1-2 órára hűtőbe tesszük, hogy jól összeérjenek az ízek.

etrezselyemmel kukoricával, díszítjük.