Krumplisaláta ahogyan mi szeretjük recept

Hozzávalók:
- 1 kg burgonya
- 2-3
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 5 ek majonéz
- 4 ek mustár
- 4 ek napraforgó olaj
- 8-10 db savanyú uborka
- 1-2 fej vöröshagyma
- 1 üveg sárgarépás borsó
- 50 ml víz
- egy kevés cukor
- bors és pici pirospaprika
Elkészítése:
A burgonyát és a tojást is sós vízben megfőzöm és hagyom kihűlni.
A zöldségeket felkarikázom/felkockázom, majd mindent összekeverek egy nagy tálban a felvágott tojássokkal és krumplival együtt.
Ízlés szerint fűszerezem borssal és egy pici pirospaprikával. Ráöntöm a majonézt, mustárt, olajat és a langyos vízben elkevert cukrot.
Jól összekeverem, lefedem és legjobb ha 1 éjszakára hűtobe teszem, hogy az ízek összeérjenek.
Tipp:
Ha szeretjük vághatunk bele még egy kis füstölt húst vagy sonkát is :)
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »
Őszi tortacsodák: 8 gazdag, rétegezett torta recepttel
Az ősz beköszöntével valahogy mindig jobban kívánjuk azokat a tortákat, ami
Tovább olvasom »