Korhely saláta recept
Hozzávalók:
- 25 dkg savanyú káposzta
- 4 szál füstölt virsli
- 2 burgonya
- 3 ek tejföl
- 1 tk mustár
- 2 ek majonéz
- só, bors ízlés szerint
Elkészítése:
A burgonyákat meghámozzuk, kisebb kockára vágjuk és puhára főzzük.
A savanyú káposztát több lében átmossuk, majd összevágjuk, hogy könnyebben tudjuk kezelni.
A virsliket megfőzzük és felkarikázzuk.
A tejfölt a fűszerekkel, a mustárral és a majonézzel összekeverjük, megkóstoljuk és ha szükséges fűszerezzük még, majd ezután beleforgatjuk a burgonyát, a virslit és a káposztát is.
Pár órára hűtőben pihentetjük, hogy jól összeérjenek az ízek.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »
Puha, illatos, házias – 10 mákos finomság, amit meg kell sütnöd
Ha szereted a mákot, ez a válogatás igazi kincsesbánya lesz számodra. Össze
Tovább olvasom »
Krémes, házias, illatos – 10 leves, amitől jobb kedved lesz
Amikor odakint fúj a szél és esik az eső, egy jó leves többet ér bármilyen
Tovább olvasom »
11 házi keksz, ami tökéletes egy csésze teához vagy kávéhoz
Ha unod már a klasszikus linzert, próbáld ki ezeket a különleges házi teasü
Tovább olvasom »
Diós, mézes, puncsos – 9 ellenállhatatlan krémes süti, amit mindenki imádni fog
A krémes sütemények az ünnepi asztal igazi ékei – lágyak, édesek és ellenál
Tovább olvasom »









