Korhely saláta recept

Hozzávalók:
- 25 dkg savanyú káposzta
- 4 szál füstölt virsli
- 2 burgonya
- 3 ek tejföl
- 1 tk mustár
- 2 ek majonéz
- só, bors ízlés szerint
Elkészítése:
A burgonyákat meghámozzuk, kisebb kockára vágjuk és puhára főzzük.
A savanyú káposztát több lében átmossuk, majd összevágjuk, hogy könnyebben tudjuk kezelni.
A virsliket megfőzzük és felkarikázzuk.
A tejfölt a fűszerekkel, a mustárral és a majonézzel összekeverjük, megkóstoljuk és ha szükséges fűszerezzük még, majd ezután beleforgatjuk a burgonyát, a virslit és a káposztát is.
Pár órára hűtőben pihentetjük, hogy jól összeérjenek az ízek.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »