Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Kelkáposzta-saláta recept

Nincs kép
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 50 dkg tömör kelkáposztafej
    • 1/2 dl olaj
    • 1 dl tejföl
    • 1  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSsárgája
    • reszelt citromhéj
    • egy fél citrom leve
    • mustár

    Elkészítés:
    A kelfej ereit meg a torzsáját kivágjuk, leveleit vékony laskára metéljük, és egy óra hosszat besózva állni hagyjuk. A tejfölt a tojássárgájával elkeverjük. Az olajat a citromhéjjal és a citromlével opálosra keverjük, beletesszük a mustárt, egy csipet sót, a tojásos tejfölt, végül a kinyomkodott kelre öntjük. Legalább 1 óra hosszat állni hagyjuk, csak utána fogyasztjuk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá