Kelkáposzta saláta recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 20 dkg új kelkáposzta
- 2 szál újhagyma
- 2 sült kápia paprika
- 1 kk galagonya méz
- 1/2 citrom leve
- 2 kk tárkonyos almaecet
- 3 kk olívaolaj
- 1 ek víz
- só
- 1 mk őrölt koriandermag
Elkészítése:
Vékony csíkokra szeljük a káposztát, az új hagymát karikára, a kápia paprikát háromszögre és összekeverjük.
Összekeverjük az öntet hozzávalóit (méz, citromlé, almaecet, olaj, víz, só, koriandermag). Ráöntjük a salátára az öntetet, összekeverjük és állni hagyjuk.
Grillezett csirkemellel kínáljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »