Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Kapros, joghurtos uborkasaláta recept

Kapros, joghurtos uborkasaláta
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
20 perc
Mennyiség:
15 fő részére
Mennyibe kerül?
Olcsó



  • Hozzávalók:

    • 1 kg kígyóuborka
    • 1 pohár (330 g) joghurt
    • kis csokor friss kapor, vagy 1 ek szárított
    • 1 mk fokhagymapor
    • 2 ek olívaolaj
    • kevés só
    • kevés frissen őrölt bors

    Elkészítése:

    Az uborkákat meghámozom, nagy lyukú reszelőn lereszelem. Megsózom, majd tésztaszűrőn lecsepegtetem. Mikor az uborka leve lecsorgott (nem nyomkodom ki), összekeverem a joghurttal, a fokhagymaporral, a kaporral, az olajjal, majd enyhén megborsozom.

    Tzatziki jellegű saláta, de mégsem az.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá