Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Jégsaláta meggyes balzsamecettel recept

Jégsaláta meggyes balzsamecettel
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
20 perc
Mennyiség:
6 fő részére
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • 1 db jégsaláta
    • 1 db sárgarépa
    • 3 ek natúr napraforgómag
    • 2-3 ek balzsamecet
    • 2-3 ek szőlőmagolaj

    Elkészítése:

    A jégsalátát felaprítom, a sárgarépát kis lyukú reszelőn lereszelem, salátás tálba teszem és elkeverem.

    Meglocsolom balzsamecettel, szőlőmagolajjal és elkeverem.

    A napraforgómagot egy forró serpenyőben szárazom megpirítom, megvárom amíg meghűl, majd belekeverem a salátába.

    Fogyasztásig hűtőben tartom.

    Tipp:

    Ezt a salátát rántott hal mellé készítettem, egyszerűen és gyorsan elkészíthető. Az ízesítéséhez egy korábban vásárolt tokaji bor és balzsamecet válogatásból a meggyes balzsamecetet választottam, de bármilyen balzsamecettel és olajjal elkészíthető.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá