Brutus saláta recept

Hozzávalók:
- Fél fej jégsaláta
- 25 dkg füstölt, főtt tarja
- 25 dkg sonka (csirkemell sonka, vagy gépsonka)
- 25 dkg trappista sajt
- 1 konzerv kukorica
- 2,5 dl tejföl
- 1 dl majonéz
- 1 teáskanál porcukor
Elkészítés:
Szeleteljük vékony csíkokra a jégsalátát, a tarját, a sonkát és a sajtot. Ezután keverjük őket alaposan össze.
Csepegtessük le a kukoricát, majd adjuk hozzá a fenti hozzávalókhoz.
Keverjük össze a tejfölt, a majonézt és a porcukrot, majd öntsük a salátára.
Keverjük össze alaposan az egészet, majd hűtés után tálaljuk.
Ez a gazdag és ízletes saláta remek választás lehet ebédre vagy könnyű vacsorára, főleg a meleg nyári napokon. Jó étvágyat!
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »
Krémes, habos, gyümölcsös: a legfinomabb szelet sütemények egy helyen
Ha van desszert, ami egyszerre elegáns és nosztalgikus, az biztosan egy jó
Tovább olvasom »
10 nosztalgikus édes tészta recept – nudli, metélt, fluta és társai
Az édes tészták világa nemcsak finom, hanem egyben időutazás is: vissza a m
Tovább olvasom »
10 isteni lángos recept – klasszikus, töltött és gyors változatok
Ropogós szélű, belül puha, illatos, és mindenki imádja – hát persze, hogy a
Tovább olvasom »
Zöldséges és burgonyás köret receptek – finomak, laktatók, változatosak
A főétel csak a fél siker – egy jól eltalált köret viszont az egész fogást
Tovább olvasom »
12 egyszerű és gyors tésztaétel – hétköznap estére is tökéletesek
Legyen szó gyors hétköznapi vacsoráról vagy látványos családi ebédről, egy
Tovább olvasom »