Brutus saláta recept

Hozzávalók:
- Fél fej jégsaláta
- 25 dkg füstölt, főtt tarja
- 25 dkg sonka (csirkemell sonka, vagy gépsonka)
- 25 dkg trappista sajt
- 1 konzerv kukorica
- 2,5 dl tejföl
- 1 dl majonéz
- 1 teáskanál porcukor
Elkészítés:
Szeleteljük vékony csíkokra a jégsalátát, a tarját, a sonkát és a sajtot. Ezután keverjük őket alaposan össze.
Csepegtessük le a kukoricát, majd adjuk hozzá a fenti hozzávalókhoz.
Keverjük össze a tejfölt, a majonézt és a porcukrot, majd öntsük a salátára.
Keverjük össze alaposan az egészet, majd hűtés után tálaljuk.
Ez a gazdag és ízletes saláta remek választás lehet ebédre vagy könnyű vacsorára, főleg a meleg nyári napokon. Jó étvágyat!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »
Őszi tortacsodák: 8 gazdag, rétegezett torta recepttel
Az ősz beköszöntével valahogy mindig jobban kívánjuk azokat a tortákat, ami
Tovább olvasom »