Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Húsos-gombás saláta recept

Húsos-gombás saláta
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább



  • Hozzávalók:

    • 1 kg csirkemell
    • 1 konzerv szeletelt gomba
    • 1 konzerv vörös bab
    • 1 db kígyóuborka
    • 2 fej lila hagyma
    • 50 dkg franciasaláta alap
    • 5 dl tejföl
    • 3 dl majonéz
    • 2 ek olaj
    • fokhagymapor

    Elkészítése:

    A csirkemellet megmossuk, felkockázzuk és forró olajon megpirítjuk. Hozzáadjuk a gombát, a fokhagymát, a sót és az ételízesítőt, majd tovább pirítjuk.

    Sós vízben megfőzzük a francia saláta alapot, közben elkészítjük a mártást. Simára keverjük a tejfölt a majonézzel és a borssal, majd beleszeleteljük az uborkát és a hagymát, végül hozzáadjuk a babot is. Amikor a húst megpirult, összekeverjük a francia saláta alappal és a mártással.  Ízlés szerint díszítjük.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá