Hideg babsaláta recept

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
20 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 1 konzerv vörösbab
- 3 db paradicsom
- 1 fej vöröshagyma (közepes)
- 2 teáskanál ketchup
- 1 teáskanál olívaolaj
- ízlés szerint bazsalikom
- ízlés szerint só
- ízlés szerint bors
- ízlés szerint pirospaprika
Elkészítése:
A hagymát nagyon apróra felkockázzuk. A paradicsomot babszem méretűre szintén kockázzuk.
Egy tálban összekeverjük az olajat, hagymát, bazsalikomot, sót, borsot, pirospaprikát és a ketchupot. Hozzáadjuk a babot, paradicsomot és átforgatjuk párszor.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

8 tészta 30 perc alatt!
Ha egy tésztaételben keresed a gyors, de ízletes megoldást, akkor jó helyen
Tovább olvasom »
12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »