Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Gyümölcsös erdélyi hordós káposzta-saláta recept

Nincs kép
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 50 dkg hordós káposzta
    • 3 alma
    • 15 dkg szőlő
    • 3 evőkanál citromlé
    • 5 evőkanál olaj
    • őrölt bors
    • porcukor

    Elkészítés:
    A káposztát kinyomkodjuk, és rövid szálakra vágjuk. A meghámozott, laskára vágott almát, meg a leszemezett szőlőt belekeverjük, és leöntjük a citromlé meg az olaj keverékével, amit sóval, borssal meg cukorral ízesítettünk. Néhány órai érlelés után tálaljuk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá