Fetás céklasaláta recept

Hozzávalók:
- 2 közepes cékla
- 20 dkg feta
- kb 1,5 dl görög joghurt
- méz, só, bors ízlés szerint
- 1 ek olívaolaj
Elkészítése:
A céklát meghámozzuk és puhára főzzük. Ha kihűlt, akkor felkockázzuk.
Egy közepes edénybe beleöntjük a joghurtot, majd hozzáadjuk az olajat és kb 1 tk mézet, majd ízlés szerint sózzuk és borsozzuk. Az öntetet alaposan összekeverjük. Ha kell, akkor utánízesítjük, majd belekeverjük a céklakockákat is.
A fetát belemorzsoljuk és összeforgatjuk az egészet óvatosan. Fogyasztás előtt néhány órán át hűtőben tároljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

8 izgalmas sütés nélküli golyó, amit egyszerűen imádni fogsz
Ezeket a sütés nélküli golyókat percek alatt elkészítheted, mégis úgy hatna
Tovább olvasom »
Könnyű és ízletes cukkinis ételek – puffancstól a lepényig
A cukkini az az alapanyag, ami mindig kéznél van, mégis millióféleképpen va
Tovább olvasom »
12 mennyei gombás recept – tésztától a húsos fogásokig
10 mennyei gombás recept tészta, csirke, gratin és vegetáriánus lehetőségek
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 30 perc és kész a tökéletes menü? Igen!
Ebédre vagy vacsorára ajánljuk ezt az ízletes összeállítást: krémleves, két
Tovább olvasom »
Online italbolt – széles választék könnyű italokból a nyaralás mellé (x)
A nyári pihenés során mindenkinek jól esik olykor egy pohár ital. Mindenkép
Tovább olvasom »
12 varázslatos szilvalekváros süti, amivel újraélheted a nagyi konyhájának illatát!
Ezek a sütemények igazi klasszikusok, amiket gyerekkorunk óta szeretünk – r
Tovább olvasom »