Feketeretek-saláta recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 20 dkg. retek
- 20 dkg gépsonka
- 10 dkg. póréhagyma
- 2 db. FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 2 ek. olaj
- 4 ek. almaecet
- 1 cs. petrezselyem
- só, bors
Elkészítése: A meghámozott retket vékony szeletekre majd cikkekre vágjuk. A póré fehér részét felkarikázzuk, lesózzuk, és 10 perc múlva levét kicsavarjuk. A retekhez adjuk a hagymát, az ecetet, olajat, a csíkokra vágott sonkát, a karikára vágott főtt FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSt, sózzuk, borsozzuk, és összekeverjük. Jól lehűtve petrezselyemzölddel díszítve tálaljuk.
[ad#Google Adsense Cikk]
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.