Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Édes-savnyú halsaláta recept

Nincs kép
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • 2 dl. majonéz
    • 1 dl. fehérbor
    • 2 dl. tejföl
    • 1 cs snidling
    • 25 dkg. alma
    • 25 dkg. meggy
    • 2 db főtt burgonya
    • 2 ecetes uborka
    • 3 db főtt  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 2 cs. zöldhagyma
    • 2 doboz paradicsomos szardínia
    • só, bors, citromlé

    Recept:  A majonézt kikeverjük a borral, tejföllel, a sóval, a citromlével, és a finomra metélt snidliggel. Az almát héjastól lereszeljük, az uborkát,  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSt, és a főtt burgonyát is lereszeljük, hozzáadjuk a kimagozott meggyet, és az egészet a mártáshoz keverjük. Óvatosan belekeverjük a paradicsomos halat vigyázva, hogy össze ne törjön, üvegtálba téve fél napig hűtőbe érleljük.  Pirított kifli karikákkal, salátával bélelt kompótos tálkákba tálaljuk.
    [ad#Google Adsense Cikk]

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá