Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Édes-savanyú uborkasaláta recept

Édes-savanyú uborkasaláta
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
15 perc
Mennyiség:
2 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
  • Hozzávalók:

    • 1 fej lilahagyma
    • 1 darab uborka
    • 3 evőkanál rizsecet
    • 1 teáskanál szójaszósz
    • 2 teáskanál kristálycukor

    Elkészítése:

    A hagymát meghámozzuk és vékonyra szeleteljük (ha a nyers hagyma bántja a gyomrod, akkor kissé sózd meg és hagyd állni kb 30 percig, majd mielőtt hozzákevernéd a salátához szűrd le, így nem fog gyomorbántalmakat okozni).

    Az uborkát vágjuk kissé vastagabb szeletekre, majd keverjük össze a hagymával, szójaszósszal, cukorral és a rizsecettel. Alaposan forgassuk össze, majd tegyük néhány órára hűtőbe. Néha keverjük át, hogy mindenhol egyformán érje a zöldségeket a páclé.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá

  • Ajánlott cikkek