Édes-savanyú uborkasaláta recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 1 fej lilahagyma
- 1 darab uborka
- 3 evőkanál rizsecet
- 1 teáskanál szójaszósz
- 2 teáskanál kristálycukor
Elkészítése:
A hagymát meghámozzuk és vékonyra szeleteljük (ha a nyers hagyma bántja a gyomrod, akkor kissé sózd meg és hagyd állni kb 30 percig, majd mielőtt hozzákevernéd a salátához szűrd le, így nem fog gyomorbántalmakat okozni).
Az uborkát vágjuk kissé vastagabb szeletekre, majd keverjük össze a hagymával, szójaszósszal, cukorral és a rizsecettel. Alaposan forgassuk össze, majd tegyük néhány órára hűtőbe. Néha keverjük át, hogy mindenhol egyformán érje a zöldségeket a páclé.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Karácsonyi diós válogatás – sütik, amiket mindenki szeret
A karácsonyi süteménykínálat egyik örök klasszikusa a dió. Évtizedek óta ot
Tovább olvasom »
12 kókuszos süti, ami tökéletes a karácsonyi asztalra
A kókuszos sütemények különleges, mégis jól ismert ízvilágot hoznak a karác
Tovább olvasom »
Karácsonyi köretötletek: 16 biztos választás az ünnepi asztalra
A karácsonyi főételek mellett a köreteknek is fontos szerep jut az ünnepi a
Tovább olvasom »
12 karácsonyi aprósüti, ami meghitté varázsolja az ünnepet
A karácsonyi hangulatot nemcsak a díszek és a fények, hanem az édes illatok
Tovább olvasom »
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »









