Birsalma kompót recept
Galéria (1)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
20 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Olcsó
Hozzávalók:
- 4 db birsalma
- 2 rúd fahéj
- 6 szem szegfűszeg
- 1 kávéskanál őrölt fahéj
- 4 púpos evőkanál cukor
- víz
Elkészítése:
A birsalmát megmossuk, majd cikkekre vágjuk.
Egy edénybe belerakjuk a feldarabolt birsalmát és felöntjük annyi vízzel, hogy bőven ellepje. Ízesítjük cukorral, fahéjjal, szegfűszeggel és lassú tűzön puhára főzzük.
Kihűtjük és sültekhez kínáljuk, de önmagában is fogyaszthatjuk.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.