Ananászos, kukoricás csirkesaláta recept
Hozzávalók:
- 2 bögre sült csirkehús
- 1 bögre ananász
- 1 doboz kukorica
- 1 kis fej vöröshagyma
- 2 darab főtt
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 5 evőkanál majonéz
- só
- bors
Elkészítése:
A húst, ananászt, hagymát és a tojásokat feldaraboljuk.
Egy tálban összekeverjük a csirkét, az ananászt, a kukoricát, a hagymát és a tojást. Hozzáadjuk a majonézet, majd sóval és borssal ízesítjük. Az egészet alaposan összeforgatjuk és tálalás előtt hűtőbe tesszük, hogy az ízek jól összeérjenek.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Klasszikus karácsonyi sütemények-az ünnep elmaradhatatlan ízei
Ebben a gyűjteményben a magyar süteménytradíció legnagyobb kedvenceit talál
Tovább olvasom »
Klasszikusok újragondolva-az íz ugyanaz, a forma egyszerűbb és gyorsabb
A nagy kedvencek hangulata semmit sem változott, mégis modernebb, könnyebbe
Tovább olvasom »
Krémes csodák az ünnepi időszakra – 10 bevált süti recept, amit bátran elkészíthetsz
Az ünnepi készülődésben mindig jól jön néhány biztosan bevált krémes sütemé
Tovább olvasom »
15 perces karácsonyi desszertek: 8 desszertgolyó, amivel bárkit lenyűgözhetsz
A karácsonyi készülődésben mindig jól jönnek azok a desszertek, amelyek gyo
Tovább olvasom »
Hogyan készítsünk tökéletes karácsonyi bejglit?
A karácsony elképzelhetetlen a hagyományos bejgli nélkül, amely nemcsak az
Tovább olvasom »
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »










