Céklasaláta receptek
A cékla valódi vitamin- és ásványi anyag bomba szervezetünk számára. Növeli az állóképességet, egész napra jó közérzetet biztosít. Köszönhető ez a céklában rejlő káliumnak, magnéziumnak, vasnak, folsavnak, valamint a B6 és a C vitaminoknak. Céklasalátát bátran fogyaszthatunk ebédre, uzsonnára vagy vacsorára. Laktat, de nem telít el. Ízletes köret főételek mellé, és ha csak egy könnyed, egyszerű vacsorára vágysz, mindössze fél óra alatt elkészítheted. Mivel a cékla remek alapanyag, bátran kombinálhatod friss salátalevéllel, zöldségekkel, gyümölcsökkel, öntetekkel. Az ízhatás kellemesen intenzív lesz, ráadásul az étel frissességét –ha hűtőben tartod- sokáig megtartja.
ételallergia és elkészítés eszköze szerinti szűréshez kattints ide
Recept szűrés ételallergiásoknak
Recept szűrés elkészítés eszköze szerint