Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Vendégváró rántott palacsinta recept

Vendégváró rántott palacsinta
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 10 sós palacsinta

    Töltelékhez:

    • 20 dkg füstölt sertés sonka
    • 5 dkg füstölt sajt
    • 5 dkg trappista sajt
    • 3 db tejszínes kockasajt
    • 2 dl főzőtejszín
    • olaj a kisütéshez
    • bors
    • piros paprika
    • zsemlemorzsa
    • liszt
    • 3  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS

    Elkészítése:

    Kisütünk 10 db sós palacsintát, ezt nem részletezném, mindenkinek megvan a maga bevált palacsinta receptje. :)

    Vajon megpirítjuk az apró kockára vágott füstölt sonkát, felöntjük a tejszínnel, megborsozzuk, beletesszük a kocka sajtokat, reszelünk bele füstölt sajtot, összefőzzük.

    Megkenjük vele vastagon a palacsintát, behajtjuk jobbról, balról a két szélét, majd feltekerjük a hagyományos módon.
    SAMSUNG DIGITAL CAMERA
    Óvatosan bepanírozzuk, ügyelve arra, hogy ne essen szét a palacsinta, én a tojásba szoktam rakni sót, piros paprikát, esetleg vegetát.

    Forró olajban kisütjük pár perc alatt.

    Krumplipürével és tartármártással tálalom, tetejére sajtot reszeltem.

    Tipp:

    Igaz, hogy időigényes, de garantált a siker! A töltelékre pedig ezer variáció lehetséges! Jó étvágyat hozzá!

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá