Hozzávalók:
Töltelékhez:
Elkészítése:
Kisütünk 10 db sós palacsintát, ezt nem részletezném, mindenkinek megvan a maga bevált palacsinta receptje. :)
Vajon megpirítjuk az apró kockára vágott füstölt sonkát, felöntjük a tejszínnel, megborsozzuk, beletesszük a kocka sajtokat, reszelünk bele füstölt sajtot, összefőzzük.
Megkenjük vele vastagon a palacsintát, behajtjuk jobbról, balról a két szélét, majd feltekerjük a hagyományos módon.
Óvatosan bepanírozzuk, ügyelve arra, hogy ne essen szét a palacsinta, én a tojásba szoktam rakni sót, piros paprikát, esetleg vegetát.
Forró olajban kisütjük pár perc alatt.
Krumplipürével és tartármártással tálalom, tetejére sajtot reszeltem.
Igaz, hogy időigényes, de garantált a siker! A töltelékre pedig ezer variáció lehetséges! Jó étvágyat hozzá!