Vegán palacsinta (alaprecept) recept

Hozzávalók:
- 20dkg liszt
- 1 evőkanál csicseriborsóliszt
- 2 dl növényi tej
- 4 dl víz
- csipet só
- 2 evőkanál kókuszolaj vagy repceolaj
Elkészítése:
A lisztet átszitáljuk, majd simára keverjük a többi hozzávalóval. Mivel szeretek biztosra menni, hogy csomómentes lett én ilyenkor még átszűröm a tésztát.
A palacsintasütőt kikenjük olajjal és felmelegítjük. Közepes lángon süssük a palacsintákat, nehogy megégjenek.
A tésztából mielőtt újabb adagot veszünk ki keverjük fel. Két sütés közt én már nem olajozom a palacsintasütőt, de lehet ezt sütője válogatja.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »
10 nagyszerű bableves, amit ki kell próbálnod!
Ha van étel, ami igazi klasszikus a magyar konyhában, az bizony a bableves.
Tovább olvasom »
Inzulinrezisztencia vacsoraötletek – gyors és egészséges receptek
Az inzulinrezisztencia étrend egyik legnehezebb pontja a vacsora megtervezé
Tovább olvasom »
10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »