Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Pudingos palacsintatorta recept

Pudingos palacsintatorta
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
120 perc
Mennyiség:
5 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:
    Palacsinta:

    • 40 dkg liszt
    • 2  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 1 dl étolaj
    • 1 kk só
    • 1,5 dl tej
    • szódavíz

    Töltelék:

    • 1 l tej
    • 2 cs főzős pudingpor (én csokisat használtam)
    • 8 ek kristálycukor

    Máz:

    • 1 dl víz
    • 3-4 ek kristálycukor
    • 1 ek kakaópor
    • 5 dkg étcsoki
    • 1 tk őrölt fahéj

    Elkészítése:

    A tészta alapanyagaiból palacsintatésztát keverünk, amihez a szóda hozzáadásával szabályozzuk a sűrűséget, majd a hagyományos módon kisütjük.

    A pudingokat a tasakon lévő előírás szerint elkészítjük.

    Egy kerek tálba vagy jénaiba felrétegeljük a pudinggal felváltva a palacsintát, amelyből rétegenként legalább 4-5 evőkanál jusson közé, tehát ne sajnáljuk! Palacsintával zárjuk a sort.

    A mázhoz egy kis edényben a cukorral és a kakaóval felforraljuk a vizet, belekeverjük a fahéjat és az étcsokit, majd még forrón a torta tetejére kenjük!

    Betesszük a hűtőbe és kb 3 óra múlva fogyasztható.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá