Nutellás, banános palacsinta recept

Hozzávalók:
Tészta:
- 25 dkg finomliszt
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 2,5 dl szódavíz
- 3,5 dl tej
- csipet só
- 50 ml olaj
Töltelék:
- mogyorókrém
- 2-3 banán
Elkészítése:
A lisztet, tojásokat és a sót egy tálba mérjük. Hozzáadjuk a szódát és csomómentesre keverjük. Hozzáadjuk az olajat és a tejet apránként, amivel beállítjuk a tésztát megfelelő sűrűségűre.
Egy palacsintasütőbe kevés olajat felforrósítunk, majd a szokásos módon megsütjük a palacsintákat.
A palacsintát megkenjük mogyorókrémmel, majd felét kitesszük szeletelt banánnal és négybe hajtjuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? 2025.06.27 péntek
Pénteken jól esik valami könnyedebb, de mégis tartalmas fogás – pont ilyene
Tovább olvasom »