Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Hússal-gombával töltött palacsinta recept

Hússal-gombával töltött palacsinta
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • 50 dkg darált hús
    • Kevés étolaj
    • 2 fej vöröshagyma
    • 3 gerezd fokhagyma
    • 2 kk. pirospaprika
    • 1 cs petrezselyemzöld
    • 2,5 dl tejföl
    • 10 dkg bacon szalonna
    • 40 dkg gomba
    • 20 dkg csemege uborka
    • 10 db palacsinta
    • Őrölt
    • Kömény

    Elkészítése:
    Darált húst hagymás olajon lepirítjuk, sózzuk, fűszerezzük. Hozzáadjuk a csíkokra vágott szalonnát, gombát, csemegeuborkát és tovább pároljuk. Megszórjuk, pirospaprikával majd kevés vízzel felöntve pároljuk tovább. Mikor már jó puha minden, hozzáadjuk a tejfölt és pár percig főzzük. Palacsintákba betöltve tálaljuk, pörkölt levével leöntjük, apróra vágott petrezselyemzölddel megszórjuk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá