Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Hortobágyi palacsinta recept

Hortobágyi palacsinta
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • Maradék csirkepörkölt
    • néhány palacsinta – lehetőleg sósan elkészítve,
    • tejföl
    • fűszerek

    Elkészítése:

    A csirkepaprikás nálunk sok szafttal készült. A megmaradt húsokat egyszerűen leszedtem a csontról és egy kevés szafttal összedaráltam. A palacsintákat megsütöttem. Nem kellett sok, talán 5-6 készült csak. Ezeket megtöltöttem a ledarált csirkehúsival. A megmaradt szószt pedig tejföllel felfőztem, majd ezt turmixgépbe tettem és szép egynemű lágyabb szószt készítettem, amivel a megtöltött palacsintákat nyakon öntöttem.
    Néhány percre mehet a sütőbe. Tetejére extra tejföl dukál.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá