Hortobágyi palacsinta recept
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- Maradék csirkepörkölt
- néhány palacsinta – lehetőleg sósan elkészítve,
- tejföl
- fűszerek
Elkészítése:
A csirkepaprikás nálunk sok szafttal készült. A megmaradt húsokat egyszerűen leszedtem a csontról és egy kevés szafttal összedaráltam. A palacsintákat megsütöttem. Nem kellett sok, talán 5-6 készült csak. Ezeket megtöltöttem a ledarált csirkehúsival. A megmaradt szószt pedig tejföllel felfőztem, majd ezt turmixgépbe tettem és szép egynemű lágyabb szószt készítettem, amivel a megtöltött palacsintákat nyakon öntöttem.
Néhány percre mehet a sütőbe. Tetejére extra tejföl dukál.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.