Habos-krémes palacsinta recept

Hozzávalók:
Palacsinta:
- 15 dkg liszt
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 3 dl tej
- 1 dl szóda
- csipet cukor
- csipet só
- olaj a sütéshez
Töltelék:
- 2 cs vaníliás pudingpor
- 7 dl tej
- ízlés szerint cukor
- 3 dl habtejszín
- erdei gyümölcs és mentalevelek
Elkészítése:
A tejben elkeverjük a pudingport csomómentesre a cukorral, majd felfőzzük. Többször átkeverve kihűtjük.
A tészta hozzávalóit csomómentesre keverjük, majd kevés olajon kisütjük a szokott módon a palacsintákat.
A tejszínt kemény habbá verjük.
A palacsintára kenünk a pudingos krémből és a tejszínből, majd háromszögre hajtjuk és gyümölcsökkel, mentalevelekkel díszítjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »