Habos-krémes palacsinta recept

Hozzávalók:
Palacsinta:
- 15 dkg liszt
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 3 dl tej
- 1 dl szóda
- csipet cukor
- csipet só
- olaj a sütéshez
Töltelék:
- 2 cs vaníliás pudingpor
- 7 dl tej
- ízlés szerint cukor
- 3 dl habtejszín
- erdei gyümölcs és mentalevelek
Elkészítése:
A tejben elkeverjük a pudingport csomómentesre a cukorral, majd felfőzzük. Többször átkeverve kihűtjük.
A tészta hozzávalóit csomómentesre keverjük, majd kevés olajon kisütjük a szokott módon a palacsintákat.
A tejszínt kemény habbá verjük.
A palacsintára kenünk a pudingos krémből és a tejszínből, majd háromszögre hajtjuk és gyümölcsökkel, mentalevelekkel díszítjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »
8 izgalmas sütés nélküli golyó, amit egyszerűen imádni fogsz
Ezeket a sütés nélküli golyókat percek alatt elkészítheted, mégis úgy hatna
Tovább olvasom »
Könnyű és ízletes cukkinis ételek – puffancstól a lepényig
A cukkini az az alapanyag, ami mindig kéznél van, mégis millióféleképpen va
Tovább olvasom »
12 mennyei gombás recept – tésztától a húsos fogásokig
10 mennyei gombás recept tészta, csirke, gratin és vegetáriánus lehetőségek
Tovább olvasom »