Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Gombával töltött rántott palacsinta recept

Gombával töltött rántott palacsinta
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • 12 db kisütött, sós palacsinta
    • 50 dkg gomba
    • 1 fej vöröshagyma
    • 2 ek. finomliszt
    • kevés tej
    • őrölt fekete bors
    • petrezselyemzöld + finomliszt
    • tojás
    • zsemlemorzsa
    • étolaj

    Elkészítése:
    A vöröshagymát felkockázzuk és pici olajon megdinszteljük. Hozzáadjuk a felaprított gombát, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk apróra vágott petrezselyemmel, majd addig pároljuk, míg a levét elfövi. Meghintjük liszttel és annyi tejjel öntjük fel, hogy sűrű legyen. Hagyjuk kihűlni. A palacsinták közepére teszünk a töltelékből, összehajtjuk, majd megforgatjuk lisztbe, felvert tojásba, zsemlemorzsába és olajba kisütjük.
    Tartármártással kínáljuk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá