Gombával töltött rántott palacsinta

Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat

Hozzávalók:

  • 12 db kisütött, sós palacsinta
  • 50 dkg gomba
  • 1 fej vöröshagyma
  • 2 ek. finomliszt
  • kevés tej
  • őrölt fekete bors
  • petrezselyemzöld + finomliszt
  • tojás
  • zsemlemorzsa
  • étolaj

Elkészítése:
A vöröshagymát felkockázzuk és pici olajon megdinszteljük. Hozzáadjuk a felaprított gombát, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk apróra vágott petrezselyemmel, majd addig pároljuk, míg a levét elfövi. Meghintjük liszttel és annyi tejjel öntjük fel, hogy sűrű legyen. Hagyjuk kihűlni. A palacsinták közepére teszünk a töltelékből, összehajtjuk, majd megforgatjuk lisztbe, felvert tojásba, zsemlemorzsába és olajba kisütjük.
Tartármártással kínáljuk.