Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Gombás kolbászos palacsinta recept

Gombás kolbászos palacsinta
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • 20 -25 db palacsinta

    Töltelékhez:

    • 2 evőkanál liszt
    • 2 evőkanál tejföl
    • 4 dl tej
    • 20 dkg párolt gomba
    • 10 dkg kolbász
    • mustár
    • 2  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 10 dkg reszelt sajt
    • petrezselyem

    Elkészítése:

    A palacsintákat a szokásos módon megsütjük, majd megpároljuk a gombát, majd kis kockákra vágjuk a kolbászt.   A tejfölt liszttel elkeverjük, majd beleöntjük a tejet és felfőzzük. Ha besűrűsödött hozzáadjuk a gombát és az előzőleg kis kockákra vágott kolbászt.  Ha kihűlt apróra vágott petrezselyemmel és 1 teáskanál mustárral ízesítjük, majd belekeverjük a 2 tojás. Sózzuk, borsozzuk és jól elkeverjük.
    Ezzel a krémmel megtöltjük a palacsintákat, majd tepsibe tesszük és a tetejüket meglocsoljuk tejföllel, és sajtot reszelünk rá.  Sütőben addig sütjük amíg aranybarna nem lesz.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá