Csokoládés-narancsos palacsinta recept

Hozzávalók:
Palacsintához:
- 3 dl tej
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 8 csapott ek finomliszt
- csipet só
- 2 csapott ek cukrozatlan kakaópor
- 0,5 teáskanál vanília aroma
Töltelékhez:
- 20 dkg mascarpone
- 2 dl habtejszín
- 1 ek méz
- 1 közepes narancs
Elkészítése:
Egy tálban összekeverjük a tejet, tojást és az aromát. Hozzáadjuk a lisztet, kakaóport és a sót.
30 percet pihentetjük a tésztát, majd kisütjük a palacsintákat.
A mascarponét a mézzel összekeverjük. A habtejszínt keményre felverjük, majd beleforgatjuk a mézes mascarponéhez. Egy narancs reszelt héjával ízesítjük.
Ezzel a krémmel megtöltjük a palacsintákat.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »