Csokoládés-narancsos palacsinta recept

Hozzávalók:
Palacsintához:
- 3 dl tej
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 8 csapott ek finomliszt
- csipet só
- 2 csapott ek cukrozatlan kakaópor
- 0,5 teáskanál vanília aroma
Töltelékhez:
- 20 dkg mascarpone
- 2 dl habtejszín
- 1 ek méz
- 1 közepes narancs
Elkészítése:
Egy tálban összekeverjük a tejet, tojást és az aromát. Hozzáadjuk a lisztet, kakaóport és a sót.
30 percet pihentetjük a tésztát, majd kisütjük a palacsintákat.
A mascarponét a mézzel összekeverjük. A habtejszínt keményre felverjük, majd beleforgatjuk a mézes mascarponéhez. Egy narancs reszelt héjával ízesítjük.
Ezzel a krémmel megtöltjük a palacsintákat.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »
Batyuk sokasága: töltött falatkák minden alkalomra
Ebben a válogatásban találsz édességeket túróval, epres-túrós változatokat,
Tovább olvasom »
Kolbász minden mennyiségben: leves, főétel, sós sütemény, kelttészta
Ha szereted a karakteres, húsos ízeket, a kolbász az egyik legjobb barátod
Tovább olvasom »
Könnyed habcsók alapú krémes, gyümölcsös desszert. Igen, ez a Pavlova!
A Pavlova a desszertek királynője: egyszerre habos, roppanós és ellenállhat
Tovább olvasom »
Galuska a főszerepben: gyűjts inspirációt és válaszd ki a kedvenced!
A galuska nem csak kísérő, hanem önálló sztár is lehet: legyen szó kolbássz
Tovább olvasom »
Válogatás fehér csoki rajongóknak: 12 mennyei sütemény egy helyen
Készülj fel, hogy belépsz a fehér csoki világába! Vannak itt krémes desszer
Tovább olvasom »