Csőben sült palacsinta gyümölcsdarabokkal recept
Ők is elkészítették
Elkészítése:
A palacsinta hozzávalóit habverővel összekeverjük.
A tejből, a cukorból és a pudingporból sűrű pudingot főzünk, és még melegen hozzáadjuk a vajat. A banánt és a narancsot meghámozzuk és kisebb darabokra vágjuk.
A palacsintákat kisütjük. A kisült palacsintákat egyenként megkenjük a krémmel, eloszlatjuk rajta a gyümölcsöt, szorosan feltekerjük, majd félbevágjuk.
Egy tűzálló tálat kivajazunk, a palacsintákat kissé egymásra csúsztatva belerakosgatjuk úgy, hogy a vágott felük mind felfelé legyen.
Az öntethez a tojást elkeverjük a vaníliás cukorral és a tejszínnel, majd ráöntjük a palacsintákra. Előmelegített sütőben 200 fokon 30 perc alatt készre sütjük.
Jó étvágyat.
Tipp:
Érdemes dupla adagot készíteni így természetesen duplázzuk a hozzávalókat. Ebből az adagból 8-10 egész palacsinta lesz, ki milyen vékonyra süti. Ahol többen vannak ez nem lesz sok, nagyon eteti magát.