Almás, diós palacsinta recept
Hozzávalók:
- 3
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 15 dkg cukor
- 40 dkg liszt
- 5 dkg darált dióbél
- 2 nagyobb alma
- fahéj
- porcukor
- tej
- olaj
Elkészítése:
A tojásokat a cukorral habosra kavarjuk, majd hozzáadjuk a lisztet. Ezeket összedolgozzuk és tejjel lazítjuk a tésztát.
Ezután hozzáadjuk a diót és belereszeljük az a meghámozott almákat. Tejjel tovább lazítjuk.
A sűrű tésztát serpenyőben, kevés olajon egyenként kisütjük.
Tálaláskor háromszögre hajtogatjuk, megszórjuk porcukorral és darált dióval.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »









