Barackos lepény recept
Galéria (1)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 25 dkg puha vaj
- 20 dkg cukor
- csipetnyi só
- 3 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1,2 dl tej
- 30 dkg liszt
- 3 tk sütőpor
- 40 dkg sárgabarack
Elkészítése:
A vajat a cukorral, a sóval, a tojásokkal habosra keverjük. A sütőport a liszttel vegyítjük és a tejjel váltakozva a vajas masszához adjuk. A tepsit kivajazzuk, vagy sütőpapírral kibéleljük és belesimítjuk a masszát. A barackot megmossuk, félbevágjuk, majd a tésztára rakosgatjuk jó szorosan. Minél több barack van a tészta tetején annál finomabb. 30 percig sütjük 200°-os sütőben.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.