Túrós batyu recept
Ők is elkészítették

Elkészítése:
Az élesztőt felfuttatom, és a többi hozzávalóból kelt tésztát dagasztok, amit a duplájára kelesztek.
Amikor megkelt 5 egyforma cipóra osztom, majd egyenként kinyújtom és az utolsó kivételével mindegyiket olajjal vékonyan megkenem.
Egymásra teszem a kinyújtott lapokat és egybe kinyújtom. Felkockázom, majd beleteszem a cukros, vaníliás cukros túrót.
Összefogom a sarkokat és tojással lekenem. 180 fokon sütöm.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mutatós húsvéti vendégváró különlegesség
A húsvéti vendégvárás remek alkalom arra, hogy ne csak finom, de igazán mut
Tovább olvasom »
Húsvéti sós vendégváró finomságok
A húsvéti ünnepek nem csak a kalácsról és a főtt tojásról szólnak – a vendé
Tovább olvasom »
Ínycsiklandó tekercsek az ünnepi hidegtálra
Az ünnepi hidegtál egyik leglátványosabb és legkedveltebb elemei a különfél
Tovább olvasom »
A húsvéti asztal sztárjai: töltött tojások, amik nem csak finomak, hanem mutatósak is!
A húsvéti asztal nem lenne teljes a szépen tálalt, változatosan elkészített
Tovább olvasom »
8 egyszerű és nagyszerű süti, amikkel édesebbé teheted a mindennapokat
Van, amikor semmi másra nincs szükségünk, csak egy gyorsan összedobható, mé
Tovább olvasom »
Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »