Túrós batyu recept
Ők is elkészítették
Elkészítése:
Az élesztőt felfuttatom, és a többi hozzávalóból kelt tésztát dagasztok, amit a duplájára kelesztek.
Amikor megkelt 5 egyforma cipóra osztom, majd egyenként kinyújtom és az utolsó kivételével mindegyiket olajjal vékonyan megkenem.
Egymásra teszem a kinyújtott lapokat és egybe kinyújtom. Felkockázom, majd beleteszem a cukros, vaníliás cukros túrót.
Összefogom a sarkokat és tojással lekenem. 180 fokon sütöm.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Karácsonyi diós válogatás – sütik, amiket mindenki szeret
A karácsonyi süteménykínálat egyik örök klasszikusa a dió. Évtizedek óta ot
Tovább olvasom »
12 kókuszos süti, ami tökéletes a karácsonyi asztalra
A kókuszos sütemények különleges, mégis jól ismert ízvilágot hoznak a karác
Tovább olvasom »
Karácsonyi köretötletek: 16 biztos választás az ünnepi asztalra
A karácsonyi főételek mellett a köreteknek is fontos szerep jut az ünnepi a
Tovább olvasom »
12 karácsonyi aprósüti, ami meghitté varázsolja az ünnepet
A karácsonyi hangulatot nemcsak a díszek és a fények, hanem az édes illatok
Tovább olvasom »
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »









