Túrós batyu recept
Ők is elkészítették
Elkészítése:
Az élesztőt felfuttatom, és a többi hozzávalóból kelt tésztát dagasztok, amit a duplájára kelesztek.
Amikor megkelt 5 egyforma cipóra osztom, majd egyenként kinyújtom és az utolsó kivételével mindegyiket olajjal vékonyan megkenem.
Egymásra teszem a kinyújtott lapokat és egybe kinyújtom. Felkockázom, majd beleteszem a cukros, vaníliás cukros túrót.
Összefogom a sarkokat és tojással lekenem. 180 fokon sütöm.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Tiéd a mérték – Bor, barátság, egyensúly (x)
A bor nem csak ital – kultúra, hangulat, élmény, közösség. A „Tiéd a mérték
Tovább olvasom »
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »









