Olajban sült túrós derelye recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Elkészítése:
A hozzávalókból tésztát gyúrunk,annyi tejföllel,hogy jó puha tésztát kapjunk. Jó vékonyra nyújtjuk a tésztát. Fele tésztára ráhalmozzuk kis kupacokban a túrós masszát (ha puha lenne egy kis grízt adhatunk hozzá). A tészta másik felét nyújtófára tekerjük és beterítjük vele a kis kupacokat. Minden kis kupacot körbe nyomkodunk és derelyevágóval elvágjuk. Forró olajban vagy zsírban kisütjük és porcukorral szórjuk. (Én nem teszek semmi fujtatót bele,a tojás lazítja.)
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.