A nagyi pehelykönnyű túrós pitéje recept
Ők is elkészítették
Elkészítése:
A tészta alapanyagait összegyúrjuk és kettéosztjuk, majd fél órát pihentetjük.
A krém összetevőit is összekeverjük kivéve a tojásfehérjét, mert abból kemény habot készítünk és fakanállal adagoljuk a krémhez.
Zsírozott, lisztezett tepsibe nyújtjuk az egyik tésztát, azt megkenjük a krémmel, majd rányújtjuk a másik tésztát is, a tetejét pedig egy kis cukros vízzel megkenjük.
Takarék lángon sütjük kb. 45 percig, időnként ellenőrizzük. Jó étvágyat!
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Magyaros finomságok: 8 recept, amit megéri megnézni
A magyaros ételekben az a legjobb, hogy egyszerre laktatóak, gazdag ízvilág
Tovább olvasom »8 gyümölcsös süti, amit imádni fogsz
A gyümölcsös sütikben az a legjobb, hogy egyszerre frissek, könnyedek és el
Tovább olvasom »8 szuper leves hétvégére
Egy tartalmas leves a hétvégén mindig jó választás, legyen szó kiadós bable
Tovább olvasom »6 sós lepény, ami főételként is megállja a helyét
Ha valami tartalmas, mégis egyszerűen elkészíthető fogásra vágysz, a sós le
Tovább olvasom »11 kipróbált süti recept hétvégére
Egy hétvége sem telhet el egy jó sütemény nélkül! Ha valami igazán finomat
Tovább olvasom »10 tökéletes keksz recept, ami garantáltan elnyeri a tetszésed!
A kekszek egyszerűek, mégis ellenállhatatlanul finomak. Ebben a válogatásba
Tovább olvasom »