Meggyes málé recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók egy 23*30 cm-es tepsihez:
- 2 nagyobb méretű
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 csésze (2 dl) cukor
- 1/2 csésze olvasztott vaj
- 1 csésze kukoricadara
- 1 csésze finomliszt
- 1 csésze paradicsomlé
- 1/2 tasak sütőpor
- 1 tasak vaníliás cukor
- 2 mokkáskanál őrölt kardamom
- 1 csésze kimagozott meggy
- 1 ek tortadara
Elkészítése:
Felverjük a tojásokat a cukorral, majd összekeverjük a vajjal, fűszerekkel és a paradicsomlével.
A liszteket összekeverjük a sütőporral és a folyékony hozzávalókkal.
Jól kivajazott tepsibe öntjük a masszát, majd megszórjuk meggyel és tortadarával. 180 fokra előmelegített sütőben megsütjük kb 40 perc alatt. Az utolsó 10 percben alufóliával lefedjük és befejezzük a sütést.
Alufólia alatt hagyjuk kihűlni,majd szeleteljük.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »
Egészséges étkezés a munkahelyen – a Jooble szakértői véleménye (x)
Szeretnél hosszú távon fenntartható egészséges életmódot élni, de a munkahe
Tovább olvasom »
Ropogós, sajtos, omlós – 10 sós süti, amit imádni fogsz
A sós sütemények mindig biztos sikert aratnak, legyen szó vendégvárásról, e
Tovább olvasom »
12 házi ostyasüti, amit nem lehet abbahagyni
Az ostyás sütemények mindig könnyed, ropogós és krémes kombinációjukkal hód
Tovább olvasom »
A kávé szerelmeseinek – 8 süti, amit imádni fogtok
A kávé nemcsak a reggelek elengedhetetlen része, hanem a desszertek világáb
Tovább olvasom »
Krémes csodák – 12 ellenállhatatlan krémes süti recept
A sütemények világában a krémes desszertek mindig különleges helyet foglaln
Tovább olvasom »