Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Habcsók recept

Habcsók
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nagyon olcsó



  • Hozzávalók:

    • 2  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSfehérje
    • a  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSfehérje súlyának kétszerese mennyiségű porcukor
    • 1 tk étkezési keményítő

    Elkészítés:

    A hozzávalókat összekeverjük, és habverővel addig verjük, amíg kemény hab nem képződik.

    Annyira keménynek kell lennie, hogy ha a habverővel egy árkot húzunk benne, annak fél perc múlva is ugyanúgy kell állnia.

    Csillagcsöves zsákba töltjük és sütőpapíros tepsire nyomunk kis habcsókokat, vagy karikákat.

    A tetejüket megszórhatjuk színes szórócukorral. 80 °C-os sütőben 2-3 órán át szárítjuk őket, (a kisebbeknek elég 2 óra).

    Nézd meg videón is:

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá