Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Forgácsfánk koszorú recept

Forgácsfánk koszorú
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 50 dkg finomliszt
    • 4  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS sárgája
    • 4 ek olvasztott sertészsír
    • 2 ek porcukor
    • 1 késhegynyi szódabikarbóna
    • 1 kávéskanál só
    • 2 ek tejföl
    • 4 dl napraforgó olaj (sütéshez)

    Elkészítése:

    A lisztet összedolgozzuk a tojás sárgákkal, zsírral, porcukorral, szódabikarbónával, sóval és a tejföllel.

    Lisztezett deszkán vékonyra kinyújtjuk, kb 2-3 cm széles és 30 cm hosszú csíkokat vágunk belőle. Megfogjuk az egyik végét és körbe-körbe feltekerjük kör alakúra.

    Forró olajban kisütjük és porcukorral meghintjük.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá