Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Parajfelfújt recept

Nincs kép
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 6 dkg vaj
    • 4  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 20 dkg paraj
    • 1 zsemle
    • tej
    • 1 evőkanál zsír

    Elkészítés:
    A vajat habosra keverjük a tojássárgájával, beletesszük a kinyomkodott (vagy a főtt, lecsepegtetett, összevagdalt) parajt, egy tejben megáztatott, kifacsart és összemorzsolt zsemlét, megsózzuk, és belekeverjük a tojások habbá vert fehérjétjét. Kizsírozott puding vagy őzgerinc formába töltjük. Ha pudingformába öntjük, akkor vízben főzzük ki, ha őzgerincformába, akkor a sütőben gőzben sütjük meg. Sajtmártás illik tálaljuk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá