Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Jojó fánk recept

Jojó fánk
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat


  • Hozzávalók:

    • 5 tojás,
    • 20 dkg cukor,
    • 20 g szalakáli,
    • 22 dkg + 30 dkg liszt
    • 5 dkg zsír,

    Töltelék: egy kocka margarin és egy 10 dkg teavaj, keveréke 20 dkg porcukorral, 1 citrom héjával és levével. Ha van egy kis vanília, akkor még az is nagyon feldobja.
    Teteje: olvasztott csoki

    Elkészítése:
    Az egész tojásokat, a cukorral, és a szalakálival habosra keverjük, majd hozzáadunk 22 dkg lisztet és összekeverjük. Egy éjszakára a hűtőbe tesszük. Reggel hozzáadjuk a maradék lisztet, a zsírt és nagyon vékonyra nyújtjuk. Kiszaggatjuk és forró sütőben világosra sütjük. Ha kihűl kettesével összeragasztjuk, és olvasztott csokival díszítjük.

    Szuhi adsense:
    Hozzáadom a receptfüzethez

    Szólj hozzá

    Őket is nézd meg!

  • Ajánlott cikkek