10 perces, bögrés fánk recept

Hozzávalók:
- 2 púpos bögre liszt ( a bögre 2,5 dl-es)
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 csomag sütőpor
- 280 gramm tejföl vagy joghurt
- 2-3 evőkanál cukor (ízlés szerint)
- olaj a sütéshez
Elkészítése:
A fenti hozzávalókat jól összekeverjük (az olaj kivételével), hogy nokedli állagú legyen.
2 evőkanál segítségével pár darabot szaggatunk a forró olajba. Ha nem teszünk sokat az edénybe, akkor maguktól megfordulnak a fánkok.
Papírtörlőre szedve leitatjuk a felesleges olajat a fánkokról, majd porcukorral megszórva tálaljuk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mutatós húsvéti vendégváró különlegesség
A húsvéti vendégvárás remek alkalom arra, hogy ne csak finom, de igazán mut
Tovább olvasom »
Húsvéti sós vendégváró finomságok
A húsvéti ünnepek nem csak a kalácsról és a főtt tojásról szólnak – a vendé
Tovább olvasom »
Ínycsiklandó tekercsek az ünnepi hidegtálra
Az ünnepi hidegtál egyik leglátványosabb és legkedveltebb elemei a különfél
Tovább olvasom »
A húsvéti asztal sztárjai: töltött tojások, amik nem csak finomak, hanem mutatósak is!
A húsvéti asztal nem lenne teljes a szépen tálalt, változatosan elkészített
Tovább olvasom »
8 egyszerű és nagyszerű süti, amikkel édesebbé teheted a mindennapokat
Van, amikor semmi másra nincs szükségünk, csak egy gyorsan összedobható, mé
Tovább olvasom »
Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »