10 perces, bögrés fánk recept

Hozzávalók:
- 2 púpos bögre liszt ( a bögre 2,5 dl-es)
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 csomag sütőpor
- 280 gramm tejföl vagy joghurt
- 2-3 evőkanál cukor (ízlés szerint)
- olaj a sütéshez
Elkészítése:
A fenti hozzávalókat jól összekeverjük (az olaj kivételével), hogy nokedli állagú legyen.
2 evőkanál segítségével pár darabot szaggatunk a forró olajba. Ha nem teszünk sokat az edénybe, akkor maguktól megfordulnak a fánkok.
Papírtörlőre szedve leitatjuk a felesleges olajat a fánkokról, majd porcukorral megszórva tálaljuk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »