10 perces, bögrés fánk recept

Hozzávalók:
- 2 púpos bögre liszt ( a bögre 2,5 dl-es)
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 csomag sütőpor
- 280 gramm tejföl vagy joghurt
- 2-3 evőkanál cukor (ízlés szerint)
- olaj a sütéshez
Elkészítése:
A fenti hozzávalókat jól összekeverjük (az olaj kivételével), hogy nokedli állagú legyen.
2 evőkanál segítségével pár darabot szaggatunk a forró olajba. Ha nem teszünk sokat az edénybe, akkor maguktól megfordulnak a fánkok.
Papírtörlőre szedve leitatjuk a felesleges olajat a fánkokról, majd porcukorral megszórva tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »
10 nagyszerű bableves, amit ki kell próbálnod!
Ha van étel, ami igazi klasszikus a magyar konyhában, az bizony a bableves.
Tovább olvasom »
Inzulinrezisztencia vacsoraötletek – gyors és egészséges receptek
Az inzulinrezisztencia étrend egyik legnehezebb pontja a vacsora megtervezé
Tovább olvasom »
10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »