Csokoládés, diós pite recept
Ők is elkészítették

Elkészítése:
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk.
2/3 részét a sütőpapírral bélelt tepsibe nyújtjuk.
A töltelékhez a tojássárgákat a cukorral kihabosítjuk, hozzákeverjük a diót és a kakaóport.
A fehérjéket kemény habbá verjük és a diós masszához forgatjuk, majd a tepsiben várakozó tésztára simítjuk.
A megmaradt részből rudakat sodrunk és átlósan a töltelékre tesszük.
180 fokra melegített sütőben 30 perc alatt megsütjük.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »