Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Spenót mártás recept

Spenót mártás
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
35 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • 50 dkg spenót (paraj)
    • 5 dkg vaj
    • 3 gerezd áttört fokhagyma
    • 2 dl tej
    • őrölt bors

    Elkészítése:

    A spenótot alapos tisztítás és lecsöpögtetés után vajon, puhára párolom, ha szükséges kevés vízzel felöntöm.

    A végén zsírjára sütöm, megszórom finomliszttel, kicsit megpirítom.

    Beleöntöm a tejet, botmixerrel simára turmixolom. Belekeverem az áttört fokhagymát, ízlés szerint sózom, borsozom.

    Vízzel beállítom a sűrűségét, pár percig forralom és tálalom.

    Főtt krumpli, vagy hagymás tört krumpli illik hozzá.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá