Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Kapros-krémsajtos mártogatós recept

Kapros-krémsajtos mártogatós
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
20 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 125 g krémsajt
    • 2 púpos ek tejföl
    • 1 nagy csipet só
    • 3 kisebb gerezd fokhagyma
    • 1 kis csokor friss kapor

    Elkészítése:

    A kaprot folyó víz alatt alaposan átmossuk, lecsöpögtetjük, és konyhai papírtörlővel leitatjuk a nedvességet, majd apróra vágjuk. A fokhagymákat megtisztítjuk.

    A krémsajtot a tejföllel jól elkeverjük, majd sózzuk, belezúzzuk a fokhagymákat, beleszórjuk a kaprot.

    Jól összeforgatjuk.

    Tipp:

    Bundás húsokhoz, grillezett szeletekhez vagy akár csak a hagyományos sült krumplihoz, rántott cukkinihez is remek kiegészítő.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá