Kapros-krémsajtos mártogatós

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
20 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Kapros-krémsajtos mártogatós

Hozzávalók:

  • 125 g krémsajt
  • 2 púpos ek tejföl
  • 1 nagy csipet só
  • 3 kisebb gerezd fokhagyma
  • 1 kis csokor friss kapor

Elkészítése:

A kaprot folyó víz alatt alaposan átmossuk, lecsöpögtetjük, és konyhai papírtörlővel leitatjuk a nedvességet, majd apróra vágjuk. A fokhagymákat megtisztítjuk.

A krémsajtot a tejföllel jól elkeverjük, majd sózzuk, belezúzzuk a fokhagymákat, beleszórjuk a kaprot.

Jól összeforgatjuk.

Tipp:

Bundás húsokhoz, grillezett szeletekhez vagy akár csak a hagyományos sült krumplihoz, rántott cukkinihez is remek kiegészítő.