Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Hollandi mártás recept

Hollandi mártás
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
20 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • 30 dkg vaj
    • 3  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSsárgája
    • 3 ek fehérbor
    • só, bors, fél kanál citromlé
    • 1 tk citromlé

    Elkészítése:

    A tojássárgáját, a bort, a sót és a borsot kézi habverővel felkeverem (gőz felett), majd kanalanként beleteszem a folyékonyra langyosított vajat. Citromlével ízesítem, majd tálaláskor újra felverem.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá